Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetési, szállítási feltételek

Fizetési módok

Banki átutalás

A termékek ellenértékét banki átutalás útján is rendezheti.

Az átutaláshoz szükséges adatok:

Kedvezményezett neve: Kubicza Ágnes Judit 

Kedvezményezett bankja: OTP bank

Kedvezményezett számlaszáma: 11773061-07106602

Adószám:56640331-1-33

Fizetés bankkártyával

Barion

A Barion Smart Gateway egy teljesen hazai fejlesztésű, bankoktól független bankkártya és e-pénz elfogadására alkalmas fizetőkapu, amely verhetetlen árai mellett számos innovatív funkcióval rendelkezik. Használata még kényelmesebb a csupán egy perces regisztrációt követően. Mivel a bankkártya-számokat egy PCI DSS tanúsítvánnyal ellátott biztonságos rendszer tárolja, elég a regisztrált e-mail cím és jelszó megadása bármilyen eltárolt kártya használatához. A Barion webes felületén riportok, export lehetőség, valamint kiküldött havi számlalevél segítik az üzleti folyamatokat, illetve a hivatalos elszámolást. A tranzakciók valós időben zajlanak, és mobil applikációban is lehet látni a beérkező tételeket. A Barion felhasználók az ingyenes Barion applikáció segítségével egyre több boltban és vendéglátóhelyen mobillal is tudnak fizetni, anélkül, hogy készpénzt vagy bankkártyát kellene magukkal vinniük. A banki biztonságot az MNB felügyelete garantálja (MNB engedély: H-EN-I-1064/2013). A bankkártya visszaélések elleni védelmet rugalmasan és igazságosan kezeljük.

Utánvétel

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Utánvétel" fizetési módot.

Átvételi módok, átvételi díjak

Házhoz szállítás

Csomagját kérheti házhoz szállítással, melyről az MPL futárszolgálat fog gondoskodni 3-7 munkanapon belül.

Ezen szállítási mód díja 1690 Ft. Utánvétes fizetési mód: 270 Ft.

FoxPost   

A FOXPOST egy új, egyszerű csomagátvételi lehetőség, amely bevásárlóközpontokban érhető el. A FOXPOST csomagautomaták segítségével egyszerűen, időtakarékosan és kényelmesen vehet át online rendelt termékeket, összekötve a napi bevásárlást a csomagátvétellel. Mindezt ott, ahol Önnek épp útba esik! Ami pedig még ennél is szebb: nemcsak időt takarít meg, de a környezetet is kíméli, mert nem kell a futárnak házhoz mennie.

Szállítási idő: 3-7 munkanap (a csomag a feladást követően 2-4 munkanap alatt érkezik meg a kiválasztott automatába). Az automatába való érkezés után 3 nap áll rendelkezésre az átvételre, ezután a csomag visszaküldésre kerül.

Bővebb információ: 
http://www.foxpost.hu/csomagatvetel-hogyan/

Ezen szállítási mód díja 990 Ft.

 

Minimális rendelési érték: 1500 Ft

25000 Ft feletti megrendelés esetén a szállítás ingyenes.